Izgara Çinekop Tarifi
Malzemeler:
4 kişilik
8 adet orta boy çinekop
8 adet küçük boy haşlanmış patates
2-3 adet kırmızı soğan
1 adet göbek salata
Sıvıyağ
Roka yaprakları
Limon
Yapılışı:
Çinekopların içlerini temizleyip, bol suyla yıkayın. Suyu süzüldükten sonra üzerlerine sıvıyağ sürün. Orta ısılı bir ızgarada arkalı önlü pişirin. Haşlanmış patates, kırmızı soğan, göbek salata, roka ve limon dilimleri ile birlikte servis yapın.
alıntı
24 Mart 2012 Cumartesi
Izgara Çinekop Tarifi

Etiketler:
çinekop ızgara nasıl yapılır,
çinekop tarifi,
Deniz Ürünleri,
ızgarada çinekop nasıl pişirilir
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder