Karagöz şerbeti :
Malzemeler: 4 kişilik :
200 cl portakal suyu
200 cl ananas suyu
200 cl kivi suyu
2 ayva
Yarım demet taze nane
6 cl çilek reçeli
4 kayısı kurusu
4-5 parça kırık buz
Hazırlanışı:
Portakal, ananas ve kivi sularını bir kapta karıştırın. Ayvaları 4 parçaya kesip çekirdekli kısımlarını temizleyin. Kuru kayısı, çilek reçeli, nane ve ayva dilimlerini blenderde püre haline getirin. Meyve suyu karışımını ekleyip karıştırın. Kokteyl bardaklarına paylaştırın. Kırık buz parçaları ekleyip
bekletmeden servis yapın.
Afiyet Olsun...
24 Mart 2012 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder