24 Mart 2012 Cumartesi

Yoğurtlu Köz Salata

Malzemeler :
1 Kavanoz Köz Patlıcan
Yarım Kavanoz Köz Biber
1 Kase Yoğurt
1 Tutam Yeşil Soğan
1 Tutam Maydanoz
Zeytinyağı
Tuz


Üzeri İçin:
2 Dilim Tost Ekmeği
Ceviz


Hazırlanışı :
Yoğurdu karıştırma kabının içine alıp karıştırıyoruz. Közlenmiş patlıcanları ekliyoruz. Köz biber, yeşil soğan ve maydanozu doğrayıp yoğurda ekliyoruz.

İyice karıştırıp servis tabağına alıyoruz. Tost ekmeğini küp küp doğrayıp cevizlerle birlikte fırında biraz kızartıyoruz.

Salatanın üzerine serpiyoruz. İsteğe göre yeşillikle süsleyip servis ediyoruz.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Facebook'ta Paylas

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder