Malzemeler :
1 Kavanoz Köz Patlıcan
Yarım Kavanoz Köz Biber
1 Kase Yoğurt
1 Tutam Yeşil Soğan
1 Tutam Maydanoz
Zeytinyağı
Tuz
Üzeri İçin:
2 Dilim Tost Ekmeği
Ceviz
Hazırlanışı : Yoğurdu karıştırma kabının içine alıp karıştırıyoruz. Közlenmiş patlıcanları ekliyoruz. Köz biber, yeşil soğan ve maydanozu doğrayıp yoğurda ekliyoruz.
İyice karıştırıp servis tabağına alıyoruz. Tost ekmeğini küp küp doğrayıp cevizlerle birlikte fırında biraz kızartıyoruz.
Salatanın üzerine serpiyoruz. İsteğe göre yeşillikle süsleyip servis ediyoruz.
24 Mart 2012 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder