Malzeme Listesi:
Yarım Kg. Kaburga
1 Kg. Lahana
1 Soğan
2 Diş Sarımsak
3 Çorba K. Pirinç
1 Çorba K. Domates Salçası
1 Çorba K. Biber Salçası
1 Çorba K. Biber Püresi
Sıvıyağ
Tuz
Su
Hazırlanışı:
Kaburgayı doğruyoruz. Tencereye biraz sıvıyağ koyup kaburgaları kavuruyoruz. Soğan ve sarımsağı ince bir şekilde doğrayıp kaburga ile birlikte kavuruyoruz.
Biber püresi, domates ve biber salçasını katıp karıştırıyoruz. Lahanayı ince bir şekilde doğrayıp ekliyoruz.
Lahanayı da kavurduktan sonra üzerine sıcak su döküyoruz. Tuzunu ekliyoruz. Lahanalar piştikten sonra yıkanmış pirinci ekliyoruz. Biraz daha pişirip servis ediyoruz.
24 Mart 2012 Cumartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder